14 Şubat 2009 Cumartesi

İşletmemize Dair




İneklerimiz,İşletmemiz,Faaliyetlerimiz ve Çiğ Süte,"aysun the sütçü" peynirine Dair Bilgi Almak İsterseniz thesutcu@gundonumu.biz.tr adresine yazabilirsiniz.

Gündönümü "aysun the sütçü" projesinde Gönüllü çalışmak üzere lütfen aşağıdaki linkler aracılığı ile başvurunuz.
http://www.bugday.org/bugdaygil/Tatuta/?p=11&ID=119&lang=en http://www.workaway.info/965849661447-en.html
http://www.helpx.net/host.asp?hostID=18579&network=3

9 yorum:

  1. sütseverler birliği hepimize hayrılı olsun :)

    YanıtlaSil
  2. inşallah hayırlısıyla bizimde yolumuz birleşecek sütler kilo kilo gelecek =)

    YanıtlaSil
  3. Aysun hanım ve sütüyle tanıştırdığı için öncelikle sevgili arkadaşım Melahat Erdem'e çok teşekkürler.... En büyük teşekkür sevgili Aysun hanıma. Çocukluk günlerimizin süt tadını ve kokusunu bizlere yeniden hatırlattığı için. Süt kaynadıkça evimizin içine mis gibi sü kokuları dolunca çocukluk günlerime geri döndüm. Yüreğinize sağlık Aysun hanım nazik davranışınız için. Yeni yıl hediyenizde çok mutlu etti bizleri. Umarım yeni yıl tüm ülkemize ve sizlere hayırlar uğurlar getirir. Umarım yeni düveleriniz sağlıkla ve uğurlarıyla aranıza katılır . Yeni yılda birlikte olmak dileğiyle ......
    SİLVA TUNÇ

    YanıtlaSil
  4. Merhaba,
    Sizi kısa bir süre önce duymuştum ve burada bulduğuma sevindim.Tesadüf sonucu şişe sütlerinizin tadına bakabildik.Beni çocukluğuma götüren harika bir lezzete sahip.Emeklerinize sağlık.Varolun......:)
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Emeğinize çok saygı duydum ve çocuğuma sağlıklı bir süt içirmeye başladığım için çok mutluyum.Sabah kahvaltısında sütten aldığımız kaymağı yerken de kulaklarınızı sevgi ile çınlattık.Lütfen bize bu güzel sütü üretmeye devam edin.Size ve güzel ineklerinize teşekkürler...

    YanıtlaSil
  6. OĞLUMA LEZİZ SÜTLERLE YAPTIĞIM YOĞURT YEDİRİYORUM .ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ...

    YanıtlaSil
  7. Sütünüzü pek beğendik. Yarısıyla yoğurt yapıyorum, yarısını içiyoruz. Bebeğime de taze taze yoğurt olarak yediriyorum. Kendimi şanslı hissediyorum. Emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil
  8. merhaba ben de neredeyse 1 yıldır sütlerinizle tanışıyorum..sevgili Nuray hanımın önerisiyle.ona çok teşekkür ederim.gerçekten yoğurt yemek artık bizim için daha güzel oldu,kızım da sütlerden içiyor.doğal yoğurt yiyerek çevreden ve diğer yiyeceklerden aldığımız toksit maddelerin etkisini bir parça azalttığımızı düşünüyorum..umarım bu yeterli olur..daha sağlıklı yarınlar umut ediyorum herkese..sizlere de çok teşekkür ediyorum ..
    sevgilerimle, sevtap alkan gümüş

    YanıtlaSil